Rüyada kadın cesedi görmek

Rüyada kadın cesedi görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Rüyada kadın cesedi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Rüyada kadın cesedi görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulur.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın cesedi taşımak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesedin dirildiğini görmek yıkılacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cesed görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments