Rüyada ölü ceseti görmek

Rüyada ölü ceseti görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada ölü ceseti gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Rüyada ölü birinin cesedini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü cesedi görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü ceseti görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kadın cesedi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, iş hayatında zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yarardan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments