Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada tanımadığın birinin cesedini görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada kedi ceseti görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesedi saklamak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Rüyada kedi cesedi görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada yanmış cesed görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insan cesedi görmek mal kaybına uğrayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesede dokunmak kederinin dağılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cesed saklamak çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments