Rüyada atın tekmelediğini görmek

Rüyada atın tekmelediğini görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada atın tekmelediğini gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada atın tekmelediğini görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada köpek tekmelemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada fare tekmelemek başının hiç dara düşmeyeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret eder.

Rüyada kediyi tekmelemek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı tekmelemek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı tekmelemek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada domuz tekmelemek karanlıkların aydınlanacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments