Rüyada kedi tekmelediğini görmek

Rüyada kedi tekmelediğini görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada kedi tekmelediğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Rüyada kedi tekmelemek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kediyi tekmelemek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpek tekmelemek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği tekmelemek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yılan tekmelemek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işarettir.

Rüyada domuz tekmelemek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın tekmelediğini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments