Rüyada kediyi tekmelemek

Rüyada kediyi tekmelemek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi tekmelemek gördüyseniz:

  • Yanınızdaki insanlara moral aşılayın.

Rüyada kediyi tekmelemek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi tekmelemek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada tekmelediğini görmek çok büyük özgüven kazanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek tekmelemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına tabir olunur.

Rüyada adam tekmelemek kendi geleceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı tekmelemek maceralara atılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada atın tekmelediğini görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments