Rüyada fare tekmelemek

Rüyada fare tekmelemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, makamının ve ününün artacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada fare tekmelemek gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada fare tekmelemek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada atın tekmelediğini görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam tekmelemek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, atılan adımların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuz tekmelemek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı tekmelemek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği tekmelemek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yılan tekmelemek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments