Rüyada ölü birini taşımak

Rüyada ölü birini taşımak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada ölü birini taşımak gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüye su taşımak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü taşımak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini taşımak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü taşımak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments