Rüyada ölü birine dokunmak

Rüyada ölü birine dokunmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına yorulur.

Rüyada ölü birine dokunmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Rüyada ölü fare ye dokunmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye dokunmak uzun bir ömre sahip olunacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalettir.

Rüyada ölü birine dokunmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak tüm kederinin uçup gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insana dokunmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yüze dokunmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine dokunmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments