Rüyada ölü birinden paket almak

Rüyada ölü birinden paket almak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinden paket almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Rüyada ölüden paket almak başka işler deneyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden paket almak alım gücünü yitireceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada paket tuz görmek yeni bir semte taşınılacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada paket çay vermek zenginliğin kapılarının açılacağına, neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz paket görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi bulmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket kahve görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi vermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments