Rüyada tavşandan korkmak

Rüyada tavşandan korkmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, daha yüksek bir noktaya geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada tavşandan korkmak gördüyseniz:

  • Hayatta bazen sonuçları düşünerek değil, olabilecekleri hayal ederek ilerlemek gerekebilir.

Rüyada tavşandan korkmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada yavru tavşan görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada tavşanı beslemek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan doğurduğunu görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşana marul yedirmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments