Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan ve kedi görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan kedi görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada tavşanla kedi görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kedi tavşan görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve tavşan görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments