Rüyada atılan taşlardan kaçmak

Rüyada atılan taşlardan kaçmak hasret içinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atılan taşı tutmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada atılan taşı yakalamak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada dikiş atılması görmek yaptığı işte sivrileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek ticarette ilerleyeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işten atılacağını görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapse atılacağını görmek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah atılmasını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments