Rüyada atılan taşı yakalamak

Rüyada atılan taşı yakalamak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kurtuluşu bulacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada atılan taşı yakalamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Rüyada atılan taşı yakalamak bereketin ve verimin olacağına, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada atılan taşı tutmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, emellere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada işten atılacağını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada atılmış ekmek görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada silah atılmasını görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada çöpe atılmış ekmek görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments