Rüyada gaipten gelen ses duymak

Rüyada gaipten gelen ses duymak kaza ve belaların çıkmayacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işarettir.

Rüyada gaipten gelen ses duymak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada gaipten gelen ses duymak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gaibden ses duymak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gaipten insan sesi duymak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gaipten erkek sesi duymak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulur.

Rüyada gaipten ses duymak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gaipten haber almak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gaibden haber almak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments