Rüyada ölmüş kelebek görmek

Rüyada ölmüş kelebek görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kelebek gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada güve kelebek görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya tabir olunur.

Rüyada kelebekler görmek gergin olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına inanılır.

Rüyada kelebekli kolye görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkli kelebek görmek rızık elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işarettir.

Rüyada güve kelebeği görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulur.

Rüyada kelebeğin ısırdığını görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kelebek görmek kazancının eksilmeyeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments