Rüyada kelebekler görmek

Rüyada kelebekler görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, refah düzeyinin artacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada kelebekler gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada kelebek kolye takmak sermayesinin harcandığına değeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kelebeğin öldüğünü görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek yemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalettir.

Rüyada kelebek yüzük görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada kelebek yüzük takmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada güzel kelebek görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments