Rüyada kelebekli kolye görmek

Rüyada kelebekli kolye görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebekli kolye gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada kelebek kolyesi görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek kolye görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kelebekli kolye görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kelebek kolye takmak en gösterişli arabalara bineceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada büyük mavi kelebek görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada kelebek broş görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına inanılır.

Rüyada kelebek gibi uçmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments