Rüyada ölmüş eltiyi görmek

Rüyada ölmüş eltiyi görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, bebek sahibi olunacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, fesada bulaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eltiyi gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada eski eltiyi görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada elti ve kayın görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret eder.

Rüyada eltimi görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynana ve elti görmek afiyette ve keyifte olacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada eltini hamile görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kaynana elti görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eltini görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Züleyha duman

Rüyamda ölen eltimi gördüm ve tartisiyorduk ne demek acaba