Rüyada ölmüş biriyle top oynamak

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle top oynamak gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Rüyada top oynamak ve gol atmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada kumsalda top oynamak maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada kızla top oynamak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla top oynamak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde top oynamak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada karanlıkta top oynamak eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada karda top oynamak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments