Rüyada başbakanla top oynamak

Rüyada başbakanla top oynamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, makamının artacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla top oynamak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada başbakanla top oynamak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cimende top oynamak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tek başına top oynamak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakar top oynamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada karda top oynamak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments