Rüyada sevgiliyle top oynamak

Rüyada sevgiliyle top oynamak psikolojik olarak toparlanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle top oynamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle top oynamak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda top oynamak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada halı sahada top oynamak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle top oynamak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle top oynamak maddi kolaylığa ulaşacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada top oynamak ve gol atmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada top oynamak gol atmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments