Rüyada eşinden para saklamak

Rüyada eşinden para saklamak içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, insanların takdirini kazanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zaferlere doymayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden para saklamak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada eşinden para saklamak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinden para çalmak aile hayatının bozulacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden kağıt para almak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş eşinden para almak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinden bozuk para almak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada eşinden para aldığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden para almak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada eski eşinden para almak eğlenceli ortamlara gireceğine, bol bol moral depolanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments