Rüyada cesed saklamak

Rüyada cesed saklamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, zengin bir hayat süreceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine inanılır.

Rüyada cesed saklamak gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada cesed saklamak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cesedi saklamak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada erkek cesedi görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada annesinin cesedini görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cesed görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin cesedini görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının cesedini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments