Rüyada yüzünü saklamak

Rüyada yüzünü saklamak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Rüyada yüzünü saklamak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada yüzünü saklamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüz saklamak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakladığını bulmak kız çocuğunun olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye saklamak kazancının iki kat artacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik saklamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara sakladığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, mali sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada birini saklamak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments