Rüyada ölmüş birini can verirken görmek

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aradaki buzları eriteceğine, bol kazanç getireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini can verirken gördüyseniz:

  • Çelişkiler içindesiniz.

Rüyada can verirken görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini can verirken görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini can verirken görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mahkemeye verilmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, borçların kısa sürede kapanacağına alamet eder.

Rüyada para verip altın almak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen suyu içmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments