Rüyada para verip altın almak

Rüyada para verip altın almak toplum içindeki değerinin artacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para verip altın almak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada para verip altın almak aile saadetinin de artacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk para verip ekmek almak borçlarını ödeyip kurtulacağına, gerçek mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada verilen parayı geri almak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada verilen parayı almak çok iyi sonuçlar vereceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada kağıt para verip almak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulur.

Rüyada verilen parayı almamak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments