Rüyada ölmüş birine aşık olmak

Rüyada ölmüş birine aşık olmak ekmek bulamayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, keyfinin olmayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına işaret eder.

Rüyada bir bayana aşık olmak karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşına aşık olmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sorunlarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birine aşık olmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiye aşık olmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçıya aşık olmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
naz

gerçek hayatta ölen erkek kuzenime rüyamda aşık oluyordum ve o da bana yakın davranıyordu.