Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi görmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle konuşmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek evlat sahibi olacağına, yorulacağına işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kişiye aşık olmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments