Rüyada ölmüş birinden lokum almak

Rüyada ölmüş birinden lokum almak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada lokum ve ceviz görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, bazı kayıplar olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lokum çikolata görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokum bisküvi yemek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada lokum almak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada lokum yemek neşeli bir hayat süreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek huzura ve esenliğe kavuşacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz lokum yemek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mucella dundar

Ruyamda babam bana ve gorumceme lokum biskivi yani iki biskuvinin arasina lokum konulmus sekilde getiriyo once gorumceme yakininda oturdugu icin veriyo bana veriyo ve ben babama ana baba cok ozlemisim icimden geciriyodum olsada yesek diye sen getirdindiyom .Disariya ciktim kizim orda gorunce aldim bende severim diyip oda yiyiyo