Rüyada çikolatalı lokum yemek

Rüyada çikolatalı lokum yemek parasının ve malının çoğalacağına, düzenli bir işe girileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, güven kaybına uğrayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı lokum yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada çikolatalı lokum yemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata yemek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalettir.

Rüyada çikolata ve lokum görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işarettir.

Rüyada çikolatalı lokum görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada lokum çikolata görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fıstıklı lokum yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada küçük lokum yemek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı lokum yemek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments