Rüyada lokum almak

Rüyada lokum almak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada lokum almak gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada lokum istemek kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, malının artmasına, bereketlenmesine delalet eder.

Rüyada mavi lokum yemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokum yiyen birini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalettir.

Rüyada fıstıklı lokum görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden lokum almak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli lokum yemek mallarının artacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada lokum kutusu görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments