Rüyada lokum çikolata görmek

Rüyada lokum çikolata görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, tecrübe sahibi olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada lokum çikolata gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada lokum çikolata yemek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı lokum görmek kötü gününü de paylaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çikolata ve lokum görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabakta lokum görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada lokumu görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments