Rüyada ölmüş birinden çikolata almak

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kötü yollara gireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, dinç kalacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden çikolata almak gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Rüyada çikolata almak yemek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir kutu çikolata görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı pasta görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü çikolata yemek namının yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sütlü çikolata yemek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet eder.

Rüyada çikolata toplamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments