Rüyada çikolata toplamak

Rüyada çikolata toplamak büyük başarıya ulaşılacağına, sorunlarını bitireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Rüyada çikolata toplamak gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada çikolata toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden çikolata toplamak karşılıksız bırakmayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çikolata yemek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fındıklı çikolata yemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü çikolata görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye çikolata almak iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata eritmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata kaybetmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments