Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak ekmeğinin azalacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını açmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının mezarını açmak ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı açmak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını açmak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada dolu mezarı açmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin mezarını açmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
9 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İzzet

Ruyada olmus babamın mezarını acmak ve onun kemıklerını gormek

Ersin Erten

Rüyamda babamın öldüğünü (gerçek hayatta sağ)
Ve türbe benzeri bir yere defnedilmek için hazırlık yapıldığını gördüm ve hazırlık devam ettiği sırada din görevlisi bana ölünün içini eridiğinin söyledi ben çarşafı ayak ucundan diz altına kadar açarak baktım sadece deri ve kemik yapısı vardı. İçi boş gibi görünüyordu. Duygu açısından karmaşık bir ruh halinde uyandım.Bir şeyler alıştırdım tekrar yattım ve kaldığı yerden rüyanın devamını gördüm o gece 4 kere uyanıp kaldığı yerde devam ettim

Ersin Erten

Teşekkür ediyorum iyi çalışmalar

Merve

Rüyamda ölmüş babamın mezarını açmaya çalışıyorum ben kazdıkça toprakla beraber beyaz kurtlar çıkıyor ortaya tabiri nedir acaba ?

Sercan kapçık

Rüyamda ölmüş baba ve amcamın mezarını açtım içini temizledim tabirini merak ediyorum