Rüyada ölmüş amcayı öpmek

Rüyada ölmüş amcayı öpmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş amcayı öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada amca oğlunu öpmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada amcasının elini öpmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada amcanın elini öpmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen amcanın elini öpmek insanlarla iç içe olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca öpmek hayırlı bazı adımlar atacağına, elinin döneceğine delalettir.

Rüyada amca kızını öpmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada amcaoğlu öpmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Rüyada amca elini öpmek allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments