Rüyada amca öpmek

Rüyada amca öpmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, başka alanlara yöneleceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada amca öpmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada amcayı öpmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş amcanın elini öpmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada amca öpmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada amcanın elini öpmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hasta ise bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada amcaoğlu öpmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada amca elini öpmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret eder.

Rüyada amca eli öpmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments