Rüyada ateş edildiğini duymak

Rüyada ateş edildiğini duymak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, rızkının sonsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş edildiğini duymak gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada ateş edildiğini duymak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, zor zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş sesi duymak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın ateş ettiğini görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işarettir.

Rüyada polisin ateş ettiğini görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Rüyada havaya ateş edildiğini görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments