Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin arkasından gitmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin arkasından ağlamak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin arkasından koşmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla arka arka gitmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkayı dönüp gitmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada gidenin arkasından ağlamak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments