Rüyada arkayı dönüp gitmek

Rüyada arkayı dönüp gitmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkayı dönüp gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Rüyada arkasından gitmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin arkasından gitmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkaya bakmadan gitmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada giden birinin arkasından ağlamak verilen  sözlerin tutulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın arkasından gitmek her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, hatalı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin arkasından gitmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına rivayet eder.

Rüyada arkanı dönüp gitmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments