Rüyada ölen birinin yüzüğünü takmak

Rüyada ölen birinin yüzüğünü takmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, evlerindeki huzurun artacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü takmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalet eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada evlenme teklifi almak ve yüzük takmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yüzük takmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işarettir.

Rüyada kelebekli yüzük takmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Rüyada işlemeli yüzük takmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments