Rüyada atatürkün elini tutmak

Rüyada atatürkün elini tutmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün elini tutmak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada atatürkün elini tutmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atatürkün elini öpmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek elini tutmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rahat bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsin elini tutmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde elle balık tutmak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments