Rüyada atatürkün cesedini görmek

Rüyada atatürkün cesedini görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine inanılır.

Rüyada atatürkün cesedini gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada atatürkün cesedini görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada cesed görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kızının cesedini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin cesedini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cesetler görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulur.

Rüyada bebek cesedi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş cesetler görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bebek cesetleri görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments