Rüyada ölen babasının ağladığını görmek

Rüyada ölen babasının ağladığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babasının ağladığını gördüyseniz:

  • Görüşmeler artıyor.

Rüyada ölmüş babasını görüp ağlamak ekmeğinin çoğalacağına, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölen babasının ağladığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada babayla birlikte ağlamak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak sevdiği bazı kişileri kıracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın ölmesi ve ağlamak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babası için ağlamak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada babanın ölümüne ağlamak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments