Rüyada ata yem vermek

Rüyada ata yem vermek çok büyük bir şok yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata yem vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada ata yem vermek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, neşeli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada tatlı yemeye gitmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada serçelere yem vermek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada yeşil yemlik görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yem atmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineklere yem vermek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yemen görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Rüyada ördeklere yem vermek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments