Rüyada okulda telefonla konuşmak

Rüyada okulda telefonla konuşmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, huzurunun artacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada okulda telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada okulda telefonla konuşmak borcunun da hafifleyeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, tatsızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada okul arkadaşıyla konuşmak maddi yükünün artacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle telefonda konuşmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle telefonda konuşmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşle telefonda konuşmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birisiyle telefonla konuşmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments