Rüyada okul müdürüyle konuşmak

Rüyada okul müdürüyle konuşmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, zorlukları atlatacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden atabileceğiniz bir imza zamanla karşınıza büyük bir zorluk ya da engel olarak çıkabilir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada okul müdürünü dövmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalettir.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada okul müdürünü görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada okul müdür yardımcısı görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul müdürü olmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski okul müdürü görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zararının büyük olacağına delalettir.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek onların başarıları ile gururlanacağına, afiyette ve keyifte olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa

Rüyamda çalıştığım okulun mudurunu gördüm. Bana övücü sözler söyledi. Sonra müdür yardımcımı gördüm. Elinde belgeler vardı. Bana verileceğini söyledi.