Rüyada eşle telefonda konuşmak

Rüyada eşle telefonda konuşmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada eşle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalettir.

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşle telefonda konuşmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada askerle telefonda konuşmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet eder.

Rüyada ölen babayla telefonda konuşmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşmak işsizlerin iş sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda babayla konuşmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, zamandan da kar edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments