Rüyada okulda ceza almak

Rüyada okulda ceza almak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada okulda ceza almak gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada okulda ceza almak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada araba ceza yemek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada para cezasi yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Rüyada cezaya çarptırılmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada para cezası görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada para cezası almak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada hapis cezası yemek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments